Maga & Tudoran feat. Aylin Cadir – Dezbracati

0
2084

Maga_Tudoran_flatColaborarile inedite nasc de cele mai multe ori si piese iesite din tipar, la fel putem spune si despre piesa “Dezbracati”semnata de Maga, Tudoran si Aylin. De versurile acestei piese cu mesaj filisofic imbracat intr-o piesa de radio s-au ocupat cei doi, Maga si Tudoran alaturi de Cristina (ABCD). Pe Gabriel Maga il stim din trupa Vunk, iar CosminTudoran a cantat un altfel de rap cu cei de la  Cassa Loco.

“Inzestrati cu un simt fin al observației, am observat urmatorul lucru: pe plajele de nudisti, in cazul cuplurilor ce umbla goale prin casa, cat si în cazul celebrului cuplu Adam si Eva, nu au existat discutii in contradictoriu, #dezbracati fiind calea cea mai rapida spre pace. Daca nu scriam noi acest cantec, cu siguranta il scria Radu F. Constantinescu”, declara Maga si Tudoran.

 
Maga si Tudoran Dezbracati

Prima piesa lansata de duolul Maga si Tudoran a fost copilul din mine ce a fost lansata in toamna anului trecut si a beneficiat de o atentie suficient de mare incat sa le dea sperante celor doi ca ideile lor muzicale pot prinde la publicul larg.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: