LUPTĂ STRÂNSĂ ÎNTRE KISS FM ŞI RADIO ZU!

Date:

Bătălia dintre radiourile cu format CHR (Contemporary Hit Radio) continuă. Astăzi au fost făcute publice rezultatele Studiului de Audienţă Radio, valul de toamnă, realizat de IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL.

în general, numărul total de ascultători de radio a crescut în perioada 30 august – 19 decembrie 2010 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, printre posturile care au înregistrat creşteri de audienţă la nivel urban numărându-se Kiss FM, Radio ZU, ProFM şi Magic FM.

SAR arată că postul Kiss FM continuă să fie preferat de ascultătorii din mediul urban, în timp ce Radio ZU continuă să fie cel mai ascultat post de radio în Bucureşti.

La nivel urban, Kiss FM şi-a revendicat primul loc, având 1.602.400 de ascultători faţă de Radio ZU care are 1.146.600 de ascultători. Totodată, ProFM a avut, în toamna anului trecut, 613.000 ascultători pe zi.

Un număr mai mare de ascultători la nivel urban a avut toamna trecută şi Magic FM, respectiv 332.200, faţă de 242.600 ascultători, în toamna lui 2009.

În clasamentul celor mai ascultate posturi din Capitală Radio ZU ocupă primul loc, urmat de Radio România Actualităţi şi apoi Kiss FM, Radio 21 şi Magic FM.

Cine este deci cel mai bun radio? Pentru a evita subiectivismul, vă las pe voi să răspundeţi. 😀 Oricum, urmează o campanie în care cele două posturi concurente vor striga tare şi răspicat că sunt No. 1. Dar, cine e cu adevărat cel mai bun, tot voi decideţi.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...