Loredana Groza se mentine in forma prin sport si masaj

0
4565

Loredana Groza este supranumita de multe ori „Madonna de Romania”, prin prisma faptului ca artista a dovedit in cei peste 20 de ani de cariera muzicala o capacitate extraordinara  de a evolua din Loredana Groza sanipunct de vedere muzical, de a se adapta tendintelor sau de a experimenta. Nu in ultimul rand, Loredana  a trezit numeroase fantezii in mintea barbatilor la inceputul anilor `90, atunci cand a aparut aproape topless in filmul „A doua cadere a Constantinopolului”.

Artista ne-a spus secretul unei forme fizice de invidiat; Sportul

In ciuda faptului ca artista are deja 43 de ani se mentine intr-o forma fizica de invidiat si reuseste sa faca fata unui program incarcat din punct de vedere muzical ; concerte, repetitii, ore de dans, dar si emisiunilor tv la care este prezenta in calitae de jurat sau invitat.

Ma mentin in forma prin spot, merg la sala zilnic unde petrec in jur de o ora – o ora jumate, conteaza foarte mult sa faci miscare. In loc sa mergi in pauza de publicitate sa spargi firgiderul mai bine faci 10 minunte de exercitii fizice chiar la tine acasa.  In acelasi timp imi place sa merg la masaj si sa fac tratamente de intretinere corporala,  a declarat Lori la WoWBizz.Loredana Groza

Loredana se pregateste de turneul Magic, ce va incepe in primavara

Nici din punct de vedere muzical artista nu sta degeaba, acum lucreaza pentru turneul ce va incepe in luna Martie. Acesta se va numi Magic si va debuta pe data de 10 martie si va include numerioase orase. Cea mai noua piesa a Loredanei este  Lumea ta alaturi de Carla’s Dreams.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: