Lora si Dan Badea vor avea la nunta peste 300 de invitati

0
967

Artista si cunoscuul actor de stand up comedy vor spune “da” in curand in fata a zeci de prieteni si sute de invitati la nunta ce va aduna peste 300 de persoane din cele mai diverse medii. In ciuda faptului ca o buna perioada de timp data evenimentului si alte amanunte au fost tinute secret acum artista a putut sa dezvaluie mai multe amanunte despre fericitul eveniment. Lora va purta la nunta una dintre creatile designerului roman Mihai Albu.

 “Cununia civila va avea loc pe 23 iulie, in ziua aniversarii noastre, noi fiind nascuti in aceeasi zi, iar nunta o sa o facem pe 7 octombrie.  Rochia este Rosa Clara colectia 2012, si chiar daca era a unui designer anonim, tot pe asta o alegeam. M-am indragostit de ea. O sa vedeti de ce :)”

Lista de invitati va contine, mai mult ca sigur, in jur de 300 de invitati. Ambii declara ca se simt mai mult nerabdatori, dar sunt siguri ca vor veni si emotiile odata cu apropierea nuntii.

Organizarea nu constituie o problema pentru Lora, deoarece “Ma ajuta domnisoarele de onoare, nasii, prietenii, dar cel care va tine fraiele petrecerii va fi Bogdan Jianu, sotul Juliei Jianu.” a adaugat artista.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ixEO6MvBL-0[/pro-player]

foto:ADPM

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: