LIVIU TEODORESCU–ACTOR IN PARIU CU VIATA!

Date:

Tânărul cântăreţ Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat în cadrul emisiunii de mare succes ‘Vocea României‘, reprezentând echipa lui Marius Moga şi ajungând până în semifinalele competiţiei. Se pare însă că talentul vocal nu este singura înzestrare artistică a lui Liviu, acesta urmând să apară în serialul pentru adolescenţi ‘Pariu cu Viaţa‘, care este difuzat de PROTV, în fiecare luni, de la ora 20:30.

“Am primit oferta la doua zile dupa ce s-a terminat Vocea Romaniei, m-am bucurat pentru ca urmaream serialul, eu chiar am vrut sa particip la casting in primavara anului trecut dar am ratat ocazia. Iata ca acum mi s-a oferit oportunitatea. E foarte frumos si foarte interesant la filmare. In actorie te oferi pe tine omului pe care il joci, unei persoane care exista prin tine. Eu am facut teatru 3 ani la Palatul Copiilor, dar pe platouri e cu totul altceva, trebuie sa te concentrezi, ai o responsabilitate foarte mare pentru toti colegii tai sa iasa secventa.”

Despre rolul său, Liviu a declarat:

“Ma voi juca pe mine, Liviu care a participat la Vocea Romaniei si ajung la Colegiul de Arte din Pariu cu viata unde voi reprezenta o surpriza pentru toata lumea.” 

Liviu Teodorescu va continua însă lucrul în studio la noi melodii, alături de Marius Moga, care de altfel i-a şi compus prima piesă acestuia, ‘Electronic Symphony’. ‘Electronic Symphony’ a fost bine primită de publicul larg, adunând mai bine de 800000 de vizualizări în două luni, pe YouTube.

Pana vom putea urmari episodul din indragitul serial Pariu cu viata, luni 19.03.2012, haideti sa il ascultam cantand pe Liviu, intr-o piesa care i se potriveste ca o manusa. 🙂

Enjoy! [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=bUwoeK__3gQ[/pro-player] 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...