Laura Cosoi in „Mostenirea”

0
599

Laura Cosoi este cel mai nou nume din distributia serialului „Mostenirea”, difuzat de Pro TV si va interpreta un rol negativ in aceasta distributie,  informeaza televiziunea.

Laura va interpreta rolul Graziei, sora Rominei (Cristina Cepraga), o femeie frumoasa, dar care ascunde o multime de lucruri. Pasiunea Laurei pentru dans se pastreaza si in film, personajul interpretat de ea fiind o dansatoare foarte buna si singurul lucru la care tine cu adevarat.

In ceea ce priveşte relatia ei cu Romina, Grazia pretinde ca este sora perfecta, pentru a beneficia de pozitia si relatiile lui Fabrizio (Cristi Iacob), insa se considera superioara Rominei din toate punctele de vedere.

Vedeta Pro TV este foarte încantata de acest proiect si de oamenii cu care lucreaza. „Ma simt onorata ca fac parte dintr-o distibutie atat de speciala ca cea din productia «Mostenirea» si ma bucur enorm ca am reusit sa-mi fac noi prieteni printre colegii mei. Astept cu mare entuziasm sa vad care va fi reactia publicului la surprizele pe care noi le-am pregatit”, a declarat Laura.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: