Bucuresti 555 – noul imn al Capitalei

Date:

Adda, What’s UP si Demoga Music sarbatoresc Bucuresti-ul printr-un videoclip prin care ei spera sa faca istorie: „Bucuresti 555”, un clip plin de imagini din Micul Paris!

ADDA si What’s UP Bucuresti 555 - noul imn al Capitalei au lansat videoclipul noului single „București 555”, o piesa ce se vrea a fi un imn al capitalei. Compusă de Ada Alexandra Modovan împreună cu Cristi Ungur si Mircea Pavalcu, melodia marcheaza implinirea a 555 de ani de la prima atestare istorica a orasului Bucuresti. 

Cei doi au revenit cu o noua colaborare pentru o piesa cu mesaj. “Bucuresti 555” este un nou imn al capitalei, ce ne indeamna sa zambim si sa iubim mai mult, invatand sa apreciem ceea ce avem. Piesa este o productie DeMoga Music, videoclipul fiind regizat de Iulian Moga.

,,De 555 de ani oamenii scriu povesti in orasul asta. Tu poti sa iubesti, Bucuresti!Schimbarea, lumina si iubirea vin doar din noi!Haideti sa învatam sa zambim! Romania, tu poti sa zambesti!”, a transmis ADDA pe pagina sa de Facebook.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...