Lansare Diablo 3 Reaper of Souls in Romania

Date:

Diablo 3 Reaper of SoulsDiablo 3 Reaper of Souls a devenit un expansion pack foarte asteptat in Romania, chiar mai mult decat anumite jocuri care urmeaza sa se lanseze, cu aceasta ocazie Diablo 3 Reaper of Souls va fi lansat in mai multe orase din Romania, in Bucuresti va fi lansat in Media Galaxy Orhideea incepand cu orele 23:00, chiar daca lansarea se va face cu o ora mai tarziu, fanii Diablo sunt asteptati la eveniment pentru premiile puse la bataie, dar si sa-ti cumperi expansion pack-ul exact cand el se lanseaza.

Am vazut de pe internet ca au aparut in stoc expansion pack-ul la mai multi retaileri din Romania, asadar nu va fi o problema sa-ti gasesti o copie a acestui exansion pack. Daca vrei sa te vezi cu mai multi fani Diablo, evenimentul este un prilej foarte bun pentru a socializa cu ei.

Acum ceva timp Blizzard ne-a luat ochii cu traierul oferit pentru Reaper of Souls, si cu putin timp au lansat si patch-ul 2.0.1 (in momentul de fata jocul este updata la versiunea 2.0.3.22427) care a schimbat cu totul modul de joc si au facut in asa fel incat sa ai chef de joc, dupa ce am terminat cele 4 acte singur dar si impruna cu un prieten, am ajuns sa joc o data la 2 luni timp de 1 ora jocul apoi sa nu mai am chef de el decat atunci cand jucam cu un prieten. Dar de cand cu noul patch, jocul este mult mai interesant, si modificarile care sunt aduse pentru Diablo 3 Reaper of Souls chiar daca nu o sa iti cumperi expansion pack-ul ca sa ai acces la actul V tot poti beneficia de toate modificarile aduse jocului.

Diablo III: Reaper of Souls aduce jocului un nou ACT V care aduce in joc o noua clasa numita Crusader, un nephalem pregatit sa lupte impotriva lui Malthael. Inca un lucru interesant cu acest expansion pack este si modul de Adventure Mode care-ti ofera cateva ore bune de joc. Dar inainte sa incepi acest mod recomand sa termini ACT-ul V denumit Westmarch.

Iti urez sa ai parte de cat mai multe Bounties si Nephalem Rifts-uri.

Trailer Diablo 3 Reaper of Souls

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...