Kio feat What’s Up – Miroase a vara (videoclip)

0
1648

Miroase a vara (videoclip)

CAT MUSIC ROMANIA si DEMOGA MUSIC il prezinta pe Kio(cunoscut ca si Lil Wayne de Romania), cel care a lansat piesa Miroase a vara cu What`s Up acum cateva saptamani, iata ca videoclipul a aparut.

Piesa este compusa de catre What’s Up, Kio, alaturi de Marius Moga, Madalin Rosioru si Cristian Iordache, iar clipul „Miroase a vara” este regizat de catre Iulian Moga.  Acesta a fost filmat pe parcursul a 24 de ore intr-un decor feeric, videoclipul imbina neconventional doua etape emotionale diferite – iubirea in faza incipienta si iubirea matura.

Un element inedit al videoclipului Miroase a vara il reprezinta metamorfoza florilor in femei, care urmaresc sa-l cucereasca pe Kio, tanarul aflat la inceput de drum. In paralel, odata cu trecerea timpului, iubirea capata noi valente si se maturizeaza, situatie ilustrata de povestea dintre What’s Up si logodnica lui, Simina.

Raman fara cuvinte de fiecare data cand aud „Miroase a vara”. Videoclipul completeaza piesa cu o frumoasa poveste de dragoste, cat si de viata. Sunt mandru de echipa din care fac parte. Multumesc!, spune Kio.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: