Katy Perry si Russell Brand S-au Casatorit In India

0
835

Cuplul a avut o ceremonie la care au participat prietenii si familia.
Katy Perry si Russell Brand s-au casatorit oficial pe 23 octombrie, in India.
„Russell Brand si Katy Perry sunt incantati sa confirme ca au fost pronuntati dl. si dna. Brand, sambata 23 octombrie,”
a spus cuplul intr-o declaratie trimisa catre MTV News.
” Ceremonia care a fost efectuata de un ministru crestin si vechi prieten al familiei Hudson (numele de fata a lui Katy), s-a desfasurat intr-un mediu spiritual si privat, la care au participat prientenii si familiile celor doi. Fundalul a fost inspirat de mediul rural din nordul Indiei.”
Cantareata si comedianul s-au casatorit intr-o ceremonie alaturi de familie si prieteni, care au fost vazuti cand au venit in India cu cateva zile mai devreme. Conform The Associated Press, ceremonia a inceput la 5 p.m., ora locala, cand muncitorii de la sanctuarul vietii salbatice Ranthambore, au fost rugati sa parasesca locul desfasurarii ceremoniei si sa elibereze domeniile. Unul din muncitori a declarat pentru revista People,
„Nu am avut timp nici macar sa termin iluminarea cand mi s-a spus sa plec. Ne-au spus pur si simplu sa plecam cat mai repede.”
Revista a mai dezvaluit ca in timpul ceremoniei s-au folosit instrumente traditionale indiene si s-a cantat folk Rajasthani in statiunea Aman-i-Khas. In plus, s-a auzit scandand sacrul Vedic la fel ca si sunete de aplauze din partea nuntasilor.
Nunta s-a desfasurat pe mai multe zile. Vineri seara, cuplul si invitatii au serbat intr-un stil Hollywoodian.
Perry si Brand s-au logodit de anul nou, anul trecut in India. Saptamana trecuta, Brand a stat de vorba la showul MTV „The Seven”, unde a glumit spunand ca nunta va avea loc intr-un loc „foarte indepartat” – in Londra Victoriana – constant in acea zi mare „va fii destul de curand”.
Si în timp ce cei doi au avut înca de spus oficialul lor „Da”, Brand a insistat,
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: