Katy Perry, un nou No.1 în Billboard HOT 100!

0
661

Helloooo dragilor. :)Am o veste buna pentru fanii indragitei Katy Perry! 🙂

Cel mai nou single al ei, „Part of Me”, îşi face intrarea direct pe prima poziţie în Billboard HOT 100! „Part Of Me” este a 7-a piesă a lui Katy care ajunge în vârful Billboard HOT 100.

Piesa „Part Of Me” a beneficiat de o expunere masivă în urma  performantei live susţinute de Katy Perry în cadrul celei de-a 54-a ediţii a premiilor Grammy din acest an, când a fost interpretată alături de un alt hit al artistei, ‘E.T., o piesa pe care nu ai cum sa n-o iubesti. 🙂

„Part of Me” este al 20-lea debut directpe numărul 1 în Billboard HOT 100, ultimul artist care a reuşit această performanţă fiind Lady Gaga, cu melodia ‘Born This Way‘, anul trecut.

Piesa a fost lansată în data de 13 februarie, ca lead single-ul noi ediţii a albumului ‘Teenage Dream’, ediţie ce se numeşte ‘Teenage Dream: The Complete Confection‘. ‘Part Of Me’ a fost cea mai bine vândută piesă săptămâna trecută în Statele Unite, cu un total de411,000 unităţi, în timp ce pe radiourile americane a avut o audienţă de 35 de milioane de ascultători. Astept cu mare drag videoclipul si va promit ca o sa il avem si pe redactie de indata ce apare.:)

Pana atunci, va invit sa ascultati piesa!

Enjoy![pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=2Fko7_SV3Lc&ob=av2e[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: