Japan Play Transylvania aduce cultura japoneza la Cluj

0
808

O initiativa culturala mai mult decat interesanta mi-a ajuns la urechi in aceasta perioada: Japan Play Transylvania, un eveniment iesit din tipare ce isi propune sa  aduca cultura japoneza mai aproape de clujeni in special, dar si de romani in general. Festivalul va avea loc la Cluj -asa cum v-ati dat seama- in perioada 28 – 29 aprilie 2012. Prin intermediul acestui festival vom putea afla mai multe despre cultura contemporana japoneza ( pop) cat si despre cea traditionala. Eu cel putin am practicat cativa ani buni artele martiale, astfel am intrat in contact cu fascinanta cultura asiatica; o cultura bazata pe respect si traditie, consecventa si seriozitate.

Pe 18 aprilie va avea loc conferinta de presa organizata de Asociația Culturală Kesenai prin care bloggeri si reprezentantii presei vor putea afla mai multe despre aceasta initiativa, desigur aspecte care nu au fost comunicate de organizatatori pana in acest moment. Unde va avea loc conferinta de presa? Conferința va avea loc miercuri, 18 aprilie, la orele 17.00, la magazinul de jocuri Games Stop din strada General H. M. Berthelot, nr. 55, sectorul 1, București.

Asociația Culturală Kesenai din Cluj-Napoca aduce în România un concept inedit de festival: un eveniment cultural care promovează valorile stricte ale societății japoneze și pe cele mai puțin riguroase ale civilizației occidentale.

Festivalul Japan Play Transylvania se va desfășura în două locații reprezentative pentru diversitatea culturală: Casa de Cultură a Studenţilor şi Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” din Cluj-Napoca.

Blogalinitiative.ro alaturi de organizatorii au dat play unui concurs pentru bloggeri prin care acestia trebuie sa mentioneze de ce ar vrea sa mearga la acest festival, astfel avand posibilitatea sa castige o  camera foto Benq ce ii va fi de mare folos castigatorului pentru a imortaliza ceea ce vede acolo la festival, fiind desemnat in acelasi timp si blogger oficial al festivalului :D Astfel ca m-am inscris si eu cu un articol ce l-am postat pe blogul meu. Daca vreti sa vedeti motivele pentru care ar trebui sa castig intrati aici

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: