Iti doresti sa canti cu Skizzo? Sari in scena

0
829

Skizzo Skillz iti arunca manusa: Te invita sa faci o piesa alaturi de el, astfel vei avea sansa sa ajungi cunoscut. Instrumentalul este gata, fiind realizat de Nephew Constantino aka CO, ideea piesei este si ea in mare stabilita, astfel ca nu-ti ramane decat sa faci versurile ,sa mergi in studio si sa tragi varianta ta. Trebuie precizat ca pentru variana finala se va lucra intr-un studio profi din Bucuresti.

Despre ce va fi piesa?

“Acces interzis” iar subiectul este clar si simplu “o relatie extraconjugala”, adica : eu am iubita, ea are iubit dar nu putem sta departe unul de celalalt, continuarea tine de imaginatia fiecaruia. Ar fi tare sa se bage si o gagica sa vedem situatia si din punctul ei de vedere, a declarat Skizzo.

Daca totul merge ca pe roate, Skizzo se gandeste chiar si la un clip, asa ca nu depinde decat de tine sa ajungi in fata 🙂 Dupa ce ai terminat inregistrarile, trimite demo-ul pe adresa: [email protected] si vezi ce zice omu` Skizzo. Poate cine stie…ne vedem in toamna la un interviu 🙂 Pana in acest moment nu a fost stabilita o data limita, totul o sa fie in fuctie de ce piese vin.

Asculta instrumentlul:

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=u93wLbm5zjE[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: