Iris live la Unifest- recenzie +poze

1
714

Studentii iubesc Iris, Iris iubeste studentii o iubire neconditionata ce a luat nastere in urma cu mult timp si care traieste la fiecare concert al legendarei trupe. 

Aseara Cristi Minculescu &CO au cantat in fata celui mai cald public in cadrul Unifest 2010. A fost o seara magica, iar atmosfera a fost una de prietenie in care toti cei prezenti se cunosteau, sau cel putin asa aveai impresia; ca se cunosc de-o viata. Iris a cantat cele mai noi piese de pe albumul “12 porti” lansat in urma cu doar 3 zile, dar si piese cunoscute de publicul larg ce au fost incluse pe albumele anterioare. Peste 4.000 de studenti au primit biletele de acces in mod gratuit din partea organizatorilor in campusurile universitare din Bucuresti.

Unifest este singurul festival studentesc din Romania ce se desfasoara la nivel national si are o traditie de 9 ani. Anul acesta festivalul se desfasoara in perioada 15-25 noiembrie, astfel mai aveti ocazia sa participati astazi si maine la evenimentele organizate de studenti.

In acest an in cadrul Unifest au avut loc  o serie de evenimente: Campanie Naţională de Donare de Sânge, Campionatul Naţional de Fotbal dintre facultăţi, concursul de Miss UNIFEST România precum şi Conferinţe, Dezbateri şi Trainiguri. Studentii nu au uitat nici de cultura: 30.000 de studenţi din România au beneficiat de bilete gratuite la Teatru, Operă, Operetă şi Ateneu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: