Interviu| ESCU&Andrei @ Radio Zebra „Ne propunem sa atingem 10.000 de ascultatori

Date:

Radio Zebra este cel mai nonconformist proiect de radio online lansat in ultimul timp, un proiect ambitios realizat de doi „oameni de radio” si sustinut de un brand care s-a implicat in industria muzicala. Aici ma refer la PUMA care sustine  gasca de la Zebra dar si o serie de artisti din noua generatie precum Puya, Connect-R sau Guess Who. Radio Zebra a fost lansat pe data de 21 februarie 2012 si a fost aruncat in online la initiativa lui Andrei „Cretu” Musat si a lui Escu. Cei doi au realizat emisiunea „Driftul de noapte” la un important post de radio din FM, dar din pricina unor motive independente de ei echipa s-a destramat 😀 Numai ca cei doi „nebuni” au ramas fixati pe ideea sa „o faca din nou impreuna”…pe ea …pe emisiune :))

Si a fost pe bune….s-a intamplat: au lansat Radio Zebra. Noi am aflat de „valurile” pe care proiectul le face in mediul online si am stat de vorba cu ei. A iesit un interviu super haios pe care va invitam sa-l urmariti in cele ce urmeaza.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...