Interviu Delia: „Am in plan lansarea unei piese cu Cheloo” Foto si video

Date:

Delia a lansat cel mai nou clip al sau la piesa “Doar pentru tine”, o piesa sensibila, romantica si trista in acelasi timp. Versurile scrise de Delia nu vorbesc despre o realitatea traita atunci, ci despre amintiri, o piesa inspirata din “butoiul cu melancolie” al artistei. Piesa a fost compusa chiar in perioada in care s-a casatorit, astfel ca nu avea nici-un motiv sa fie trista.

La eveniment au fost prezenti multi prieteni, ziaristi si nu in ultimul rand “personaje mondene”. Unul dintre  cei care au atras ca un magnet fetele a fost Mihai “Misu” Bendeac, realizatorul de televiziune alaturi de care Delia a colaborat la piesa “Doi in unu”.

Clipul a fost regizat de Vlad Fenesan si de la inceput Delia si-a propus sa nu fie doar un clip “de imagine” in care sa avem o  imagine cu Delia sexy, cu buze mari si roz langa o masina faina”. S-a vrut un clip compelx, cu scenariu si o idée de baza care sa sustina piesa si sa ii dea valoare.

Delia: Am pe teava o colaborare cu Cheloo

Intrebata de colega noastra daca are in plan o colaborare cu Cheloo, juratul de la X factor, Delia a raspuns ca “Da”. Piesa este la stadiul de idee, nu au intrat inca in studio, dar Delia se bazeaza pe faptul ca membrul trupei Parazitii este un tip de cuvant. Cel mai probabil piesa ar putea fi lansata in primavara anului viitor.
Interviu Delia

Concert lansare

[nggallery id=36]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...