Interviu cu Junky@Redactia4fun

0
744

Junky este unul dintre artistii Hip Hop din noul val care a contribuit la „urmatorul pas”  in evolutia acestui gen muzical in Romania, fiind diferit prin mesajele abordate, deschidere si atitudine.

A debutat  in 2006, cand „toata lumea era rap” pe compilatia „Vocabule”, dar a ramas rap si la 5 ani distanta, crescand stilul „junky” si fiind gata sa arunce in „aer” primul sau album…..un album asteptat atat de el cat si de fani 🙂 A colaborat timp de 3 ani cu Bitza, insotindu-l in concerte in calitate de MC. De-a lungul timpului a colaborat cu cele mai importante nume ale fenomenului Hip Hop, printre care Maximiliam, Grasu XXL, Agresiv.

In aceasta toamna artistul de la Okapi Sound se pregateste de lansarea primului material discografic, fapt pentru care l-am invitat la un interviu.

Ce am aflat? Vezi video 😛

De spus este ca ne-am si distrat si am imbinat utilul cu placutul, astfel ca dupa interviu am „dat o bila” cu junky si Pyuric 😀 Din intamplare am castigat noi -redactia4fun – datorita colegului Andrei – refuzake- care e foarte bun la biliard ….ce sa faci, daca n-are servici serios :))

Dar ne-am promis ca acesta este un bun motiv sa  ne mai intalnim si pentru alte nebunii de gen pentru ca ne place gasca de la Okapi….sunt niste oameni misto 🙂

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=gYjh_cwsgZE[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: