Inna si machiajul

0
1073

Inna, este o cantareata care a explodat rapid, devenind cunoscuta in Europa, chiar inainte ca ea sa poata scapa, psihic, de statutul de no name.

Acum ne canta si ne incanta, criticii o critica si nu o critica, lumea o iubeste si nu o prea iubeste, si tot asa.

Am descoperit astazi ca si ea, la fel ca orice alt om….are anumite fobii, iar teama ei cea mai mare, care vrand nevrand ii afecteaza si aparitiile pubilce, este teama de MACHIAJ. Ei da, ati citit bine, Inna se teme de machiaj!

Chiar daca foloseste doar produse cosmetice de calitate, fuge de aceasta corvoada cat se poate de mult, refuzand aparitiile publice care o „obliga” sa se macheze in exces, participand doar la acelea la care ori ce poate machia cum vrea ea, ori la cele pe care, din diverse ratiuni, chiar nu le poate refuza.

Toate aceste lucruri ne arata faptul ca Inna a ramas o fata normala „la varsta ei”, vorba cantecului. Pentru a ne arata ca are pasiuni normale Inna se filmeaza cu ajutorul telefonului mobil, iar filmuletele ajung puse chiar de ea pe internet 🙂 In cele ce urmeaza Inna ne arata camera ei…cat de mult ii place. Si noua ne place de ea pentru ca a rams in anumite limite o fata simpla 😛

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=tSY3Pc5aX5Y[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: