Inna: „Ma uitam la Maruta si spuneam: Cand o sa ajung sa spal macar parchetul acolo?”

0
789

Inna a venit de ziua nationala in direct la PROTV pentru o editie speciala Happy Hour. Artista  le-a pregatit romanilor o serie de surprize muzicale dar si dezvaluiri despre inceputurile ei in muzica, precum si amanunte in legatura cu sumele castigate in prezent.

Inna a intrat in scena alaturi de corul Callatis din Mangalia cantand patriotic „Treceti batalioane” intr-un moment emotionant in cadrul caruia o puteai confunda usor pe Inna cu fetitele din corul Callatis. Inna a dezvaluit filosofia ei de viata: „Daca nu iti merge cu un proiect, incerci cu altul. Eu alaturi de Play&Win am incercat un proiect pop -Rock ce  nu a avut succes, astfel ca am zis sa incercam si cu o piesa dance.

La randul lor Play&Win au declarat ca sunt uluiti de ce au reusit sa faca prin proiectul Inna: „Cel mai mare artist al nostru este Inna, cu toate ca avem in plan o colaborare importanta cu un artist foarte cunoscut din SUA.”

Chiar daca Inna a devenit cunoscuta la nivel international, a ramas modesta si nu a uitat de perioada cand se uita la Happy Hour si spunea: „Cand o sa ajung acolo, macar sa sterg parchetul?” In acest moment Inna recunoaste ca este asociata de multe ori cu valorile incontestabile ale Romaniei: Hagi, Nadia, Nastase. In legatura cu smeculatiile privind sumele pentru care canta Inna a precizat ca nu va canta de revelion pentru 100 mii de euro, iar suma record pentru care a cantat a fost de 40.ooo euro in Dubai.

Ii dorim succes si o asteptam cu un interviu 😛

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: