Giulia a lansat piesa ”Un om cu un pian”

1
796

Dupa o perioada de pauza, cauzata de proiecte in plan personal, Giulia revine cu o noua piesa. Aceasta se numeste ”Un om cu un pian” si este produsa de Gala Records, la fel ca si precedentele piese lansate de ea. Ma bucur ca si aceasta piesa este in limba romana si are versuri extrem de frumoase si sensibile. Noua piesa a fost lansata sub egida casei de discuri Cat music si va fi cu siguranta unul dintre hiturile acestei ierni.

”Imi plac piesele care fac oamenii sa vibreze, iar “Un Om cu un Pian” mi se potriveste perfect! Mesajul puternic cred ca va ajunge la cei ce imi asculta muzica si sunt convinsa ca multi dintre ei se vor regasi in aceasta piesa!” a declarat Giulia
Giulia este preocupata atat de muzica cat si de cariera de DJ, numai ca in ultimele luni a lipsit atat de la pupitrul de Dj al postului Profm, acolo unde activa cat si de pe scena. Motivul? Probabil il stiti cu totii, dar va reamintesc ca artista a nascut o fetita in luna aprilie a acestui an, iar in luna iulie si-a oficializat si relatia cu iubitul ei Vlad Huidu.
Pentru perioada imediat urmatoare cantareata pregateste concertul unplugged pentru fanii de pe facebook, concert ce va contine atat piese din repertoriul propriu, dar si cateva cover-uri dupa hituri internationale.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] Giulia si-a lansat chiar acum cateva zile, mai exact pe 1 noiembrie cea mai noua piesa a sa: Un om cu un Pian, piesa compusa tot de Gabi Huiban de la Gala Records, asa cum am scris si noi aici […]

Comments are closed.