Hugh Jackman va avea propria stea pe Bulevardul Celebritatilor

Date:

Nu cu putin timp in urma actorul Hugh Jackman anunta revenirea personajului Wolverine in continuarea noi productii X-Men: The Days of Future Past (2013), imediat dupa terminarea filmarilor unei alte parti din franchisa, The Wolverine (2013). Dar vestile bune nu s-au oprit aici… De curand, producatorul executiv al Camerei de Comert de la Hollywood, Ana Martinez a anuntat in cursul zilei de vineri faptul ca celebrul actor australian va fi distins cu o stea pe Walk of Fame/Bulevardul Celebritatilor, stea ce ii va purta numele si va fi “supravegheta” de insusi Wolverine, a carui statuie este amplasat la intrarea Muzeului Figurilor de Ceara Madame Tussauds.

Hugh Jackman, in varsta acum de 44 ani, si-a inceput cariera cu unul dintre cele mai iubite personaje de benzi desenate marca Marvel, Wolverine, in pelicula X-Men (2000), regizat de Bryan Singer, urmata de inca doua continuari, X2 (2003) si X-Men: The Last Stand/X-Men: Ultima infruntare (2009). Printre alte roluri celebre mai putem aminti cel al magicianului Robert Angier din The Prestige/Prestigiul (2006), a vacarului Drover din Australia (2008) sau a fostului boxer si challenger in luptele cu roboti Charlie Kenton din Real Steel (2011).

Nu doar abilitatile sale atletice au condus la o cariera stralucita in industria filmului, ci si cele ale timbrului inconfundabil al vocii sale, pe care si-a imprumutat-o in pelicule de animatie ca Flushed Away (2006), Happy Feet (2006) sau recent lansatul Rise of the Guardians (2012), ce ruleaza si in cinematografele din Romania incepand cu 30 noiembrie 2012.

Daca tot am facut referire la vocea sa, nu pot sa nu amintesc de cel ami nou si mai promitator proiect in care a fost implicat pana acum, cel al detinutului Jean Valjean din pelicula Les Miserables/Mizerabilii (2012), rol ce i-ar putea aduce pentru prima oara o nominalizare la premiile Oscar in la ceremonia din 24 februarie 2013.

Ceremonia de inaugurare a noi stele de pe Bulevardul Celebritatilor va avea loc in data de 13 decembrie 2013.

Autor: Mircea Jianu

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...