Hi-Q a lansat clipul Amanta 3D

Date:

Gasca de la HI-Q a fost mereu o trupa ce a inovat si a venit in fata publicului cu proiecte interesante, nici in 2011 Dana, Florin si Mihai nu se dezmint si isi propun sa ne surprinda din nou. De aceasta data, gasca nebuna de la Brasov vine cu un clip 3D, filmat cu prima camera de acest gen din Romania 🙂 Clipul este realizat pentru piesa Amanta Vs Gica Petrescu. Acest proiect  a fost realizat  cu sustinerea Consiliului Judetean si a Primariei Brasov, Mihai, Dana si Florin si  prezinta orasul Brasov  intr-o plimbare muzicala a celor de la HI-Q. Putem spune ca este o buna promovare pentru orasul Brasov si ar avea un efect foarte bun daca ar fi difuzat in special in afara granitelor, nu de alta dar noi cunoastem Brasovul 🙂

HI-Q este prima trupa autohtona care a avut site, (1999), primul fanclub online din Romania (2006), prima televiziune online a unei trupe (2008), prima pagina oficială de Facebook (2006), primul blog al unui artist roman (2006) apartin tot lui HI-Q, ca si initiativa primul single digital cu vanzare stradala (2010).

 

Hi-Q – Amanta 3D

Vezi mai multe video din muzica

Videoclip 3D –  Poate fi vizionat doar cu ochelari speciali (red-cyan) .

Regie si imagine: George Leca

Montaj 3D: Lucian Alexe (Flash AV)

Productie: Bivolul

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...