Hi-Q a lansat albumul „Cand zambesti”

0
642

Membri trupei Hi-Q au lansat zilele trecute un nou albumu in  True Social Club, „Cand zambesti”. Un album care caracterizeaza spiritul Hi-Q promovat de gasca din Brasov de 16 ani incoace.Prima  piesa care beneficiaza de clip de pe acest album  se numeste „Solo”, iar simultan cu lansarea albumului a fost prezentat si clipul acestei piese produs de Spike si echipei Evil Twin Studio. Piesa care a fost lansata de HI-Q in urma cu cateva luni este super, cel putin dintr-un punct de vedere: trateaza despartirea si altfel, cu zambestul pe buze, cu umor si optimism.

“Noul album este rezultatul unei introspectii si a unei cautari de sine, naturale pentru etapa in care ne aflam atat noi, cat si fanii nostri. Albumul este o schimbare fata de stilul pe care l-am abordat in ultimii 16 ani, insa nu este altceva decat o evolutie catre un stil mai rafinat, fiind o dovada incontestabila a maturizarii noastre muzicale”, declara membrii trupei Hi-Q.

Cele zece piese: Solo, Strada Mea,  Cand Zambesti, Love, Loto, Don’t Leave, Soare, Outro, O zi si Hot de Nori marcheaza inceputul unui nou traseu muzical pentru trupa Hi-Q, iar acest lucru este punctat si la nivel de imagine, prin intermediul noului videoclip, „Solo”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=7IyW25MrVOk[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: