ESL One Frankfurt 2014 – Dota 2

Date:

ESL-One-Frankfurt-2014ESL One Frankfurt 2014 va fi un compionat de Dota2 unde premiul cel mare este 150,000 dolari. ESL One Frankfurt 2014 are un inceput promitator, campionatul de dota2 se va tine pe un stadion din Germania cu 51.500 de locuri pentru spectatori, acelasi stadion unde s-a tinut si Fifa World Cup 2006.
COMMERZBANK ARENA apare si in video-ul de prezentare a evenimentului publicat pe Youtube de ESL TV, este un lucru destul de mare inceput atat de mic, ESL (electronic sports league) a inceput de jos de la doar o idee si in 2014 a ajuns sa sustina un eveniment pe un stadion de 50.000 de locuri. Astfel de concursuri arata ca eSportul nu este deloc de neglijat, si are un potential foarte mare.

eSportul international se va dezvolta de la an la an, si Romania o sa joace un rol important aici, avem foarte multi gameri talentati in tara, dar trebuie sa iasa in fata si cei care joaca doar de placere, sa participe la concursuri cat mai mult. Daca s-ar intampla ceva de genul, atunci Romania o sa aibe an de an jucatori din ce in ce mai buni, si poate ca si guvernul nostru o sa le ofere statutul de „Gamer Profesionist” asa cum sunt in multe tari unde eSportul este acasa la el.

Legat de campionatul de Dota 2, imi place ca au ales Dota2 in loc de LoL, pentru ca si eu am incercat LoL si nu m-a incantat chiar asa mult, m-am intors inapoi la Dota2 unde lucrurile stau altfel. Daca stadionul se va umple, acest eveniment va fi cel mai mare eveniment de Dota2, aici ma refer la numarul de spectatori in sala. Cel mai mare eveniment de Dota 2 este cu siguranta The International (2013) unde premiile au ajuns la 2,8 milioane dolari.

La fel ca si la The International, cele mai bune echipe de Dota2 din lume vor fi prezente, momentan Romania nu are o echipa foarte puternica de Dota2 care sa participe onorabil la astfel de evenimente, dar pentru noi este doar inceputul, in scurt timp sunt sigur ca putem fi prezenti la orice eveniment international de Dota2, si de ce nu, la orice eveniment international eSports.

Video prezentare ESL One Frankfurt 2014 – Dota 2

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...