Haywire: Cursa pentru supravietuire

Date:

Am început să văd trailerul la acest film și totul începe pe o muzică de pian romantică, o cină romantică urmată de mersul până la camera de hotel, totul frumos deja și te așteptai la o scenă de amor ceva, doar că în momentul când intră cei doi în camera de hotel ea fiind în față și el în spatele ei să închidă ușa, când nici bine nu s-a inchis usa începe o luptă pe viață și pe moarte. De ce s-a întâmplat asta? Păi o să încep prin a spune ca ea se numește Mallory Kane (actorul Gina Carano) și este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie guvernamentală și are misiuni în cele mai periculoase locuri din lume.


Urmatoarea misiune este să elibereze un jurnalist chinez care este ținut ostatic, după terminarea misiunii cu succes ea este înlocuită și lăsată să moară de către agenție. Ea trebuie să găsească adevărul și bineînteles sa rămână în viață ca să afle de ce s-a vrut eliminată din agenție. Pentru ca totul să nu fie prea ușor, pe urmele ei este o echipă de asasini profesioniști care îi știu orice mișcare învățată în agenție.

Totul devine o cursă periculoasă și ingenioasă în care ea fiind de câteva ori față în față cu moartea.

Filmul se anunță a fi exploziv, plin de acțiune și cu un personaj feminim care știe să-și joace cărtile în fața inamicului.

În film mai sunt prezente două fețe îndrăgite de toată lumea, este vorba de Michael Douglas în roului lui Coblenz, și Antonio Banderas care joacă rolul lui Rodrigo. Nu vă zic cine sunt în film, vă las să vizionați filmul și să descoperiți singuri.

Mai jos vă este prezentat și trailerul filmului.

[pro-player width=’640′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=6ba96cHJScg&hd=1[/pro-player]

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...