Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 | Premiera Romania

Date:

Harry Potter revine pentru ultima oara pe marele ecran, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 este ultima pelicula pentru filmul care a strans milioane de fani de toate varstele.

In partea a 2-a Harry Potter duce o batalie incredibila impotriva celui mai mare dusman al sau, Lordul Cap-de-mort. Harry (Daniel Radcliffe) cu Ron (Rupert Grint) si Hermione (Emma Watson) cauta celelalte Horcruxuri, asta dupa ce au distrus unul si au aflat semnificatia Talismanelor mortii, asa ca distrugerea lor ii poate ajuta sa il invinga pe Cap-de-mort.

Situatia se schimba cand Cap-de-mort pune mana pe Bagheta de Soc si vrea sa atace Scoala Hogwarts, asta ar face ca el sa puna stapanire pe cele doua lumi.

Premiera anuntata pentru Romania, este astazi 15 Iulie 2011. Filmul promite 130 minute de suspans, surprize si cea mai mare batalie la care a participat Harry Potter.

[pro-player width=’580′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mObK5XD8udk&hd=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...