Castigator Eurovision 2015, Voltaj va reprezenta Romania

Date:

voltajVoltaj ne va reprezenta in 2015 la Eurovision in Austria la Viena, in cadrul finalei europene a celui mai important concurs muzical la nivel european. Trupa Voltaj a primit 4717 voturi din partea publicului, cel mai mare scor, astfel aceste voturi  s-au transformat in 12 puncte. Trupa a primit 12 puncte si din partea juriului, astfel a cumulat 24 de puncte.  Finala va avea loc la Viena pe data de 23 mai.

Clasament Eurovision 2015

Locul 3 a fost ocupat de Ovidiu Anton cu 15 puncte
Locul 2 18 puncte Luminita Anghel
Artista a declarat dupa anuntarea castigatorului: Craiova va multumesc. Romani va multumesc pentru voturile dvs.

Castigator Eurovision Romania 2015

Calin Goia a declarat:

Castigator Eurovision Romania 2015
Castigator Eurovision Romania 2015

Multumim frumos. Am fost emotionat cand am intrat pe scena si publicul mi-a sters toate emotiile. Sunt convins ca si juriul, si publicul a votat cu sufletul si cred ca mesajul nostru se va face auzit si in Europa”.
mesajul abrezonatvcuboamenii, am reusit sa facem vizibila campaniabnoastra. Aceasta campanie nu va lasa rece intreaga europa. ne vom sfatui cu cei care au mai mare experienta daca vom canta total in romana sau total in engleza sau partial.

In ce limba va canta Voltaj la Viena ?

La sfatul mai multor oameni din juriu si nu numai, Calin Goia a declarat la finalul conferintei de presa ca decizia este aproape luata; Vor canta piesa in romana si un refren in engleza. In urmatoarea perioada vor urma pentru Voltaj o serie de concerte la nivel european.

M. Pocorschi: Este prima oara cand sunt impresionat de finala nationala. Juriul a ales in functie de ce a vazut a tv. In finala diferenta a fost facuta de experienta. A fost public de calitate.
Liana Stanciu: De cand sunt implicata in proiectul Eurovision, de 6-7 ani, acesta a fost cel mi bun spectcol.
Viorel Gavrila, presedintele juriului: Noi am incercat sa gasim cea mai buna piesa. Fiecare membru al juriului a trecut prin filtrul sau topul Eurovision 2015. Misiunea a fost una grea. ponderea a fost data de piesa, interpretare si modul in care este realizat showul. Ca sa facem o impresie buna, totul trebuie sa fie exceptional. Voltaj, Luminita Anghel si Ovodiu Anton, au avut piese foarte bune. Din tot sufletul imi doresc sa facem o impresie buna in Austria.

Interviu cu Cezar Oatu: Eurovisionul nu a fost castigat de un barbat cu rochie, ci a castigat femeie cu barba (nr in 2014 )

Cum ti s-a parut showul si organizarea ?

Cezar Oatu: Cand am participat eu s-a organizat finala nationala in studiourile Tvr. E super tare, deja iei vibe-ul ala, de acolo de unde se va sustine finala. Foarte faina organizare si foarte multe piese bune.

Ai avut un favorit ?

Cezar Oatu: Da, mai multi. Luminita, Tudor Turcu, Voltaj si Temisan, cam acestia-s favoritii.

Lumea spune ca exista o anumita reteta la Eurovion…

Cezar Oatu: S-a aflat reteta ..? Eu eram cat pe ce sa fio o reteta interesanta: ca show, voce..tot. Dupa cativa ani Eurovisionul nu a fost castigat un barbat cu rochie, ci a fost castigat de femeiea cu barba. Retetele sunt contradictorii…mesajul mai mult ca nicioada, in 2015, va ajunge si va castiga.

De ce crezi ca piesele de la Eurovision nu ajung pe radio la noi ?

Cezar Oatu: Poate nu sunt atat de comerciale pe cat este piata din Romania

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...