George Hora si Nane au filmat clipul pentru piesa noi doi

Date:


filmari clip noi doi-1
In acest weekend
George Hora alaturi de Nane au filmat clipul ce va promova piesa „Noi doi” lansata de cei doi la inceputul lunii decembrie. Pana in prezent piesa s-a bucurat de succes, fapt demonstrat si de vizualizarile de pe internet. Acesta fiind cu siguranta un criteriu ce a stat la baza deciziei de a filma  un clip.

Muzică şi versurile sunt compuse de  Nane si  George Hora, iar clipul este lucrat alaturi Ionut Trandafir de la TRANDAFILM. La filmari a fost prezenta si sora lui George Hora, Kamelia, ramane insa de vazut daca va aparea sau nu in clip. Pana cand vom avea rezultatul final avem pentru voi o serie de poze publicate de artisti pe facebook.

Clipul este asteptat sa apara la mijlocul acestei luni, in functie de cat de repede se vor ocupa baietii la post productie si anume George Hora si Ionut Trandafir. O sa avem in cateva zile mai multe informatii despre ce a fost la filmari si care este ideea clipului in mare.

[nggallery id=10]

Sursa foto:facebook

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...