Gala Teen Art Out „LA BOHEME”

Date:

Gala Teen Art Out "LA BOHEME"

 Gala Teen Out „LA BOHEME” , aflata la prima editie,  isi propune sa faciliteze accesul tinerilor artisti pe scena culturala bucuresteana , oferind posibilitatea dialogarii cu specialisti din domenile umaniste si cu reprezentanti ai presei .

Fratelli Expreso Bar a gazduit prima editie a galei Teen Art Out !

La eveniment au luat cuvantul personalitati marcante ale culturii romanesti precum Augustin Ioan (arhitect si profesor universitar) , Virigil Nitulescu ( director al Muzeului Taranului Roman) ,  Cristiana Purdescu (designer vestimentar) ,  Pavel Susaru (  critic si istoric de arta , presedintele Asociatiei Expertilor si Evaluatorilor din Romania ).

 Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Fondata in 2011 , revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate , devenind una din revistele de prima importanta la nivel national pe plan cultural-artistic.  In 2013 ,, Art Out” implineste 3 ani de activitate , definindu-se ca un un element important pe scena presei, artei si culturii romanesti.

Primul moment al serii a facut o introducere in lumea Art Out , prezentand intreaga echipa si povestind  istoria acestei reviste .

Evenimentul a imbinat acordurile delicate ale viorii si pianinei cu atmosfera boema, formand astfel un ambient al elitelor definit prin gust si rafinament.

Un alt moment al serii a fost Awards Gala  in cadrul caruia s-au oferit premii pentru concursul municipal de eseuri Art Out si s-a oferit titlul de Ambasador Art Out pentru cei care au luat cuvantul la dezbaterea intitulata ,, Din culisele succesului – o poveste despre performanta si arta ).

 Laura Lucia Mihalca , director al revistei Art Out ne-a oferit un mic interviu si ne-a spus mai multe despre acest eveniment!

 Ce ne puteti spune despre Gala Teen Art Out?

,,Este un evniment cultural artistic pe care l-am dorit de ceva vreme incepand cu primul an de activitate, dar l-am amanat din cauza unor probleme. Credem ca este un prilej pentru a oferi un spirjin tinerilor artisti, de a arata ca arta poate fi promovata si altfel.”

  De ce s-a ales aceasta locatie pentru eveniment?

,,  Nu intamplator ne aflam intr-un spatiu neconventional, vorbim de o zona lounge si nu un spatiu tipic artei. Este un eveniment care atrage public de toate varstele, avem in program activitati diverse de la concert la dezbateri, recital, conferinta si la final party.”

 Cum au luat nastere cele 2 reviste?

,,A fost ceva relativ simplu si normal. Art Out a pornit ca o initiativa de a promova arta altfel, de a face arta accesibila tuturor prin continut. La un an de la aparitia revistei Art Out am hotarat sa dam nastere altei reviste si anume Teen Art Out.”

  Ce asteptari aveti de la acest eveniment?

,,Dorim sa ajunga informatia si la alt public pe care pana acum poate nu l-am avut, dorim sa prezentam si promovam oameni de cultura , sa prezentam intreaga echipa Art Out deoarece pana acum nu a fost niciodata cunoscuta in formula completa, sa ne simtim bine si sa ne distram. ”

 Va ganditi si la o editie de tipar?

,,Sigur ca da! Acesta a fost primul gand de cand am dat nastere revistei , dar sunt costuri foarte mari. Revista este color si are aproximativ 100 de pagini si apare o data pe luna. Asteptam sa ne facem cunoscuti si dupa o sa avem si o editie pe piata.”

 Ce mesaj aveti pentru publicul caruia va adresati?

,,Sa nu inceteze sa descopere lucruri noi , indiferent de domeniul in care activeaza! „

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...