FRESH! Crush şi Alexandra Ungureanu lansează „Where is the Love” !

0
490

Where is the Love este o călătorie în care sunetul ghidează imaginea iar senzaţia vibrează şi se lasă copleşită în tonalităţi electrice.

„Continuăm să propunem un sound nou faţă de single-ul precedent, fără să fim închistaţi într-o reţetă care a funcţionat deja. ‘Where is the love’ este îndrăzneală şi bucuria de a fi altfel. Vizual, cred că ne detaşează de alte proiecte care există pe piaţă în momentul ăsta, iar ca mesaj promovează iubirea, iubirea pentru cele un milion de lucruri din jurul tău de care de poţi îndrăgosti zilnic, dacă ştii să le vezi şi să trăieşti viaţa la maxim. Prin dragoste înveţi să-ţi depăşeşti limitele, să scoţi capul din cutie şi să te bucuri mai mult de ce ai”, ne-a declarat Alexandra.

Videoclipul îi surprinde pe cei trei membri ai trupei închişi într-un cub de plexiglas alb, într-un spaţiu lipsit de emoţie şi sentimente, ceea ce le dă o viziune îngustă asupra vieţii. Pentru a descoperi cu adevărat pasiunea şi trăirile, Alexandra, Konstantin şi Sorin au nevoie de prietenii lor. Aceştia îi aduc pas cu pas pe cei  trei spre realitate, lovind cu pumnii şi picioarele în cub, trimiţând semnale care îi ghidează spre lumea din afară. Vibraţiile petrecerii şi ale iubirii îi pătrund pe cei trei iar petrecerea… de-abia începe!

„Pentru mine, Where is the love este o întrebare pentru care nu am răspuns pentru ca în fiecare moment al vieţii răspunsul este altul”, ne-a declarat Sorin.

Videoclipul este o producţie impresionantă în care efectele luminoase se îmbină cu elemente de post-producţie, dând senzaţia unui decor science fiction în care viziunile par inspirate din vise electrice.

Enjoy! [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=w5KjL1VbVTM[/pro-player]

sursa: libertatea.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: