Free Deejays isi aleg urmatorul single in functie de vizualizarile de pe internet

Date:

Interactiunea dintre trupe si fani este tot mai puternica in ultimul timp, iar acestia afla in timp real ce fac artistii lor preferati. De aici si pana la implicarea fanilor intr-un mod activ in proiectul muzical nu a mai fost decat un pas. La inceput artistii au inceput timid cu simple concursuri pe paginile de facebook si twitter, au continuat prin rasplatirea fanilor cu exclusivitati; stiri sau lansari de piese.

Colaborarea dintre fani si trupe merge mai departe insa, baietii de la Free Deejays isi vor alege urmatorul single in functie de numarul de vizualizari ale pieselor pe internet. Astfel ca astazi baietii lanseaza o prima piesa, dintr-o serie de trei ce vor fi lansate in fiecare luni de acum incolo.  Piesa care va aduna mai multe vizualziari va fi aleasa single. Prima piesa lansata se numeste Sunshine si afost compusa de Tascau Marian Bogdan, Rares Varniote si Emanuela Oancea.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...