Pasarea Rock – Praznic Naprasnic (videoclip)

Date:

pasarea-rock-praznic-naprasnicTrupa Pasarea Rock este un nume noua pe scena muzicala romaneasca, ce a luat nastere in vara anului trecut. Cu toate acestea ii cunoastem pe majoritatea artistilor din prim plan, toti fiind muzicieni cu state vechi in muzica romaneasca. Pasare Rock este formata din Mircea Baniciu (voce, chitara), Josef Kappl (bas), Ovidiu Lipan Tandarica (baterie), Vlady Cnejevici (clape), Teo Boar (chitara) si Cristi Gram (chitara). Chiar daca muzica lor ne duce cu gandul la  folck-ul a anilor `70, la Pasarea Phoenix, membri trupei ne spun ca au pastrat doar spiritul acelor vremuri si din punct de vedere muzical privesc in viitor.

„Am realizat acest videoclip si din dorinta unui repertoriu propriu, unic, care sa poata fi sustinut pe toate mediile. Nu este un videoclip extrem de elaborat artistic, e o prezentare a trupei. A fost si un fel de joaca a noastra”, a spus in deschiderea discutiei managerul formatiei, Valentino Rudolf. In conceptia lui Ovidiu Lipan Tandarica, „Pasarea Rock este o formatie tanara. Vom incerca sa dam o tenta noua, care chiar sa surprinda. Suntem cu un pas in viitor”.

Praznic Naprasnic videoclip

„Am facut imposibilul posibil intr-un timp foarte scurt. Din luna iulie a anului trecut, cand am pus bazele acestei trupe, avem piese noi, un videoclip, o premiera care va fi de senzatie, parerea mea, deci un start care va fi ca o racheta. Acest videoclip reprezinta foarte bine mesajul piesei. Noi continuam in spiritul anilor ‘70, la un nivel muzical mult mai mare, si pentru asta sunt mandru. Nu gandim retrospectiv, ci am pastrat doar spiritul” a spus Josef Kappl

Videoclipul a fost filmat in timp record, deoarece prezenta tuturor membrilor formatiei era imperios necesara, iar Josef Kappl se afla pentru o scurta perioada in Romania.

Trupa va prezenta noile piese ce au fost lucrate in cele cateva luni de la infintatrea formatiei intr-un spectacol ce va avea loc la Sala Palatului pe 25 martie, mai multe detalii dar si pretul biletelor puteti afla citind  articolul scris de noi pe aceasta tema 🙂

sursa: industria-muzicala.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...