Finalistii show-urilor muzicale pasesc in industrie

8
893

Asa cum anticipam si si in articolul postat pe site-ul nostu in urma cu doar cateva saptamani, in urma show-urilor muzicale se vor naste noi artisti despre care vom auzi cu siguranta peste ani.

Iata ca finalistii de la “Vocea Romaniei” ( PROTV) si X- Factor nu stau degeaba si sunt prezenti in media, isi lanseaza piese si deja au concerte.

Dragos Chircu, finalistul de la “Vocea Romaniei” iese in fata dupa succesul avut la emisiunea difuzata de Protv, direct in studioul Profm. Artistul a lansat astazi o piesa alaturi de Gino Manzotti, component al trupei DJ Project. Piesa se numeste Save me si a fost “aruncata” in aer de Dragos ascuns sub pseudonimul Damon. Damon este numele unui proiect muzical dezvoltat de Dragos cu ani in urma si care iese la suprafata din cand in cand prin piese dance. Textul a fost scris chiar de Dragos, si dat fiind faptul ca a colaborat cu Gino Manzotti, artistul de la DJ Project a dezvaluit la Profm ca va lansa o piesa alaturi de DJ Project si finalistul de la “Vocea Romaniei”. Mai mult decat atat Dragos lucreaza si la o piesa alaturi de Loredana 😀 Are activitate, ceea ce nu e rau deloc.

Gino Manzotti feat Damon (Dragos Chircu) – Save Me

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=2ZyJNheneDQ[/pro-player]

Nici Andrei Leonte, marele castigator de la X-Factor nu sta pe acasa 😀 Acesta a fost invitat la Radio Zu, alaturi de Laurentiu Duta, impreuna cantant piesa Home a lui Michael Buble.

Andrei a declarat dupa ce a castigat marele premiu:

Eu sper să urmeze de abia de acum înainte cea mai frumoasă perioadă. Şi de abia aştept să petrec ceva timp cu ai mei înainte să plece din România din nou.

Andrei Leonte si Laurentiu Duta – Home

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=SwfKm1MGqm4[/pro-player]

sursa&credit: PROfm

sursa: Radio zu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

8 COMENTARII

  1. Dragos Chircu are o voce deosebita!! Este net superioara in comparatie cu foarte multi artisti! Romania are nevoie de frumusetea lui.

Comments are closed.