JO – Soapte (videoclip) imagini provocatoare

0
3121

JO  Soapte videoclipJo lanseaza piesa Soapte, un single solo produs de Randi de la Famous production. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si o prezinta pe artista in imagini provocatoare care ne pun imaginatia la treaba. Nu va ganditi ca veti vedea imagini care sa arate totul, chiar daca Jo arata foarte bine si sunt convins ca multi dintre voi ati vrea asta. Din pacate e vorba doar de un clip, iar acesta se difuzeaza si in timpul zilei la tv. Filmarile au avut loc in Halele Carol din Bucuresti, iar norocosii care a dansat alaturi de Jo au fost patru dintre membrii trupei de dans Anturaj.

JO Soapte videoclip

„La piesa ‘Soapte’ am lucrat alaturi de familia mea frumoasa – Famous Production. Este prima piesa in care am investit 100% suflet si in care cred extraordinar de mult. Consider ca am folosit reteta succesului si anume faptul ca am adunat langa mine oameni frumosi, care au adus energie buna, iar asta se vede in rezultatul final. Le multumesc prietenilor mei buni, Bogdan Daragiu si Cristian Miron, pentru implicarea si sufletul puse in proiectul meu. Sunt incantata si foarte fericita sa am langa mine, in sfarsit, echipa pe care am cautat-o atat de mult si fara ajutorul careia nu as fi putut ajunge la aceste rezultate.”, declara Jo. 

JO  Soapte videoclip
JO Soapte videoclip

JO aka Ioana Anunta, fosta concurenta a show-ului de talente Next Star a intrat in lumea muzicala pas cu pas, incepand prin prezenta in emisiunea Te cunosc de Undeva dar si prin colaborari cu dintre piesele lansate de Jo a fost alaturi de mai multi artisti; Dorian Popa, Cabron, Udii la piesa Lasa-ma pe mine.

Am fost si noi prezenti la filmarea clipului Lasa-ma pe mine, acolo unde am realizat un making of si un interviu exclusiv cu JO.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: