Experimenteaza fericirea pe 16 iunie la Orange concept store

Date:

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim fericiti, sa ne bucuram in permanenta de viata si sa fim cu zambetul pe buze. Mai mult decat atat,  aceasta fericire interioara poate reprezenta un adevarat „motor” pentru cariera noastra. Asta pentru ca atunci cand esti fericit visele tale prind cu adevarat aripi.

Cei de la Excelez organizeaza pe data de 16 iunie la Orange concept Store un seminar ce isi propune sa va ajute sa gasiti fericirea din voi. Daca totul merge cum trebuie si ce se va intampla acolo va rezona in voi atunci  iti vei descoperi propria natura, iti vei identifica dorintele si-ti vei contura obiective concrete personale pentru armonizarea cu propriile tale pasiuni.

Experimenteaza FERICREA! este conceput pentru a te ajuta sa intelegi ca tu esti creatorul propriei tale vieti, propriei tale realitati si ca nimeni altcineva nu o poate face in locul tau. Participantii vor simti acest eveniment ca un dar si credem ca vor da nastere mai departe la proiecte foarte frumoase. Este si normal, atunci cand primesti ceva care te incanta si-ti creaza o mare bucurie, vrei sa oferi si altora posibilitatea de a simti sentimentul minunat pe care-l traiesti! spune Oana Badea, fondator Excelez.

Evenimentul este completat de participarea lui Adrian Soare, marketer, trainer si speaker motivational care a creat unul dintre cele mai de succes bloguri de dezvoltare personala din Romania, (www.succesdublu.ro ). A tinut in ultimii doi ani peste 150 de traininguri pe teme ca Motivatie, Time-Management, Stabilirea Scopurilor, Gasirea Vocatiei, Limbajul Trupului, Public Speaking.

Taxa participare:
– 100 lei pana la data de 1 iunie;
– 130 lei din 2 iunie pana la data de 15 iunie.
Taxa de participare asigura masa de pranz si 2 vouchere de baut.

Pentru inscriere trimite-ne un mail la [email protected] sau ne poti contacta telefonic la numarul 0740 429 023.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...