Noul videoclip Soré – Dor sa-ti fie dor

0
1464

Soré devine pe zi ce trece un artist tot mai complex si care ne surprinde intr-un mod placut cu fiecare lansare. Daca la inceput artista era asociata foarte mult cu serialul Pariu cu Viata si confundata cu personajul de acolo, noi putem sa va spunem ca este un artist super de gasca, o tipa pozitiva si hotarata sa isi construiasca o cariera muzicala bazata pe talentul sau.

Sore a lansat azi o noua piesa,Dor sa-ti fie dor  pentru care a compus muzica  impreuna cu Mihai Andrei, iar versurile sunt scrise impreuna cu  Moraru Diana. Productia piesei s-a realizat in studiourile HaHaHaproduction, iar videoclipul a fost realizat de aceeasi echipa vesela condusa de Smiley. Filmarile pentru clip au durat aproape 24 de ore si s-au realizat la Buftea in regia lui Alex Fotea. In clip apare si Bogdan Boanta,unul dintre cei mai talentati coregrafi din Romania.

Videoclip Sore  Dor sa-ti fie dor

Piesa vorbeste despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva care nu te mai iubeste. Concret, este vorba de dorul de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat”.“Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan in clip, care sa sugereze exact ceea ce spun si versurile, iar cel mai potrivit mi s-a parut Bogdan, alaturi de care am avut o experienta minunata la ‘Dansez pentru tine’. El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia in faina, o premiera a spus Sore pentru Protv.

Imediat dupa lansarea piesei Beautiful Life cu Mihai Ristea am realizat un interviu fun cu cei doi, un material care ne dezvaluie cat de naturala si plina de viata este artista. Interviul video il puteti vedea aici.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: