Event Academy, Scoala Organizatorilor de Evenimente, revine!

Date:

Iti doresti sa ai propria agentie de organizare de evenimente, dar nu stii cu ce sa incepi? Sau pur si simplu iti doresti sa afli ce se afla in spatele evenimentelor de succes? Event Academy-Scoala Organizatorilor de Evenimente, revine!

Asociatia DaAfaceri organizeaza cea de-a cincea editie Event Academy, Scoala Organizatorilor de evenimente. Evenimentul se organizeaza in perioada 14-17 mai si a fost creat cu scopul de a aduce impreuna tineri cu aceleasi interese in ceea ce priveşte organizarea de evenimente si de a crea o comunitate.

Event Academy se va desfasura pe parcursul a patru zile cu o structura simpla, dar de impact pentru viitorii organizatori de evenimente. In prima zi se va discuta despre idei de succes, de la brainstorming la eveniment, urmand ca in a doua zi participantii sa afle despre planificarea beton si logistica de elita. Pe parcurs, in a treia zi vor  descoperi secretul promovarii de succes si relatia dintre sponsori si partenerii media, iar in ultima zi cum pot sa imbine munca cu distractia la un eveniment.

Pentru participarea la proiect vor fi selectati  25 de participanti care, dupa incheierea evenimentului, vor forma o comunitate de oameni cu aceleasi interese, vor face schimb de experiente si vor genera oportunitati de invatare. La final, in urma unui brief participantii vor aplica cunostintele acumulate de-a lungul celor 4 zile prin realizarea unui plan de organizare a unui eveniment.

Inscrierile se fac in perioada 2 – 10 mai. Pentru mai multe detalii puteti accesa blogul evenimentului: http://eventacademy.wordpress.com.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...