Antonia, Maia Morgenstern si Codin Maticiuc joaca in acelasi film

0
3221
selfie69

selfie69#SELFIE69 se va numi continuarea comediei romanesti de succes lansata in anul 2014 in regia Cristinei Iacob. Imi amintesc perfect momentul in care incercam sa-mi conving prietenii sa mergem la film, insa unii erau sceptici avand in vedere ca era vorba de un film romanesc. Filmul ne-a placut maxim, am ras copios si nu doar noi. Selfie a avut un succes de Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori).

#SELFIE69 in aceasta vara in cinematografe

Avand in vedere faptul ca regizoarea Cristina Iacob si-a demonstrat ca poti face si in Romania o comedie cu succes la public, in 2016 si-a propus sa ne surprinda cu o continuare pentru Selfie. In 2016 se va numi #SELFIE69.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvară anului trecut, au durat 33 de zile şi s-au desfăşurat în peste 43 locaţii din Bucureşti şi împrejurimi.

Viaţă este cel mai imprevizibil film. Uneori cauţi iubirea în cele mai ciudate momente şi locuri, ca într-un final, să o găseşti fix sub nasul tău, când nu te aştepţi. Suntem siguri că fiecare persoană, de orice vârstă, se va regăsi într-unul dintre personajele din film, situaţii penibile sau nu, cu toţii aşteptăm un happy ending sau măcar visam la el„. declara regizoarea Cristina Iacob.

Cine sunt actorii din Selfie69 ?

Avem pe de-o parte actori cunoscuti, vedete de prestigiu dar si personaje cunoscute mai mult pentru „lumea mondena”decat pentru sport, asa cum este cazul lui Tolea Ciumac.

#SELFIE69 uneşte generaţiile şi aduce în acelaşi film  mai multă sare şi piper cu nume precum: Loredana Groza, Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Virgil Ianţu, Tolea Ciumac, George Piştereanu, Maria Dinulescu, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Vălcan, Natalia Mateuţ, Lidia Buble, Speak, Peter Pop şi mulţi alţii, alături de actorii principali din filmul #Selfie (2014) Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan, Alex Călin, Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor.

#SELFIE69, o comedie cu liberă exprimare, este un film produs şi distribuit în cinematografe de ZAZU FILM.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: