Evenimente Shakespeare Bar luna decembrie

0
618

Joi, 6 decembrie, 22:00 – Ladies Night
Joi continuam cu seara fetelor la Shakespeare Bar, intr-o zi de sarbatoare. Din nou, un long drink din partea casei pentru fiecare fata, dar si make up profesional realizat de Steluta Pahontu. De asemenea, toti sarbatoritii primesc shot-uri din partea casei.

Vineri, 7 decembrie, 22:00 – Mos Nicolae aduce cadourile la Shakespeare
Vineri seara il sarbatorim cum se cuvine pe Sf. Nicolae si ne delectam cu vin rosu din partea casei, dar si cu cozonac. Pe langa toate acestea, ne vom dansa pe ritmuri de sarbatoare si ne vom bucura impreuna de un decor magin de Craciun. Totul la Shakespeare Bar!

Vineri, 21 decembrie, 22:00 – Keep Calm and Apocalypse Party!
Pe 21 decembrie invingem apocalipsa si ne petrecem pana dimineata in cel mai cutremurator eveniment al sfarsitului de an. Fiti fara griji, va dam cadou un kit de supravieturire pentru apocalipsa, ne incalzim cu licori magice si ne dansam pe muzica de sfarsit de calendar.
| www.shakespearebar.ro | www.facebook.com/shakespearebar.ro
Vineri, 28 decembrie, 22:00 – Friday I’m In Red
Craciun, miros de brad si de scortisoara, dar mai ales un rosu intens care coloreaza tot perisajul lunii decembrie. Va asteptam la Shakespeare Bar, in rosu, iar toti cei care vin imbracati in rosu, sau cu accesorii rosii, primesc bauturi speciale de la bar.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: