Elena Gheorghe – O simpla melodie (Videoclip)

0
1036

elena-gheorghe-o-simpla-melodieO simpla meldodie, reprezinta mesajul pe care artista il dedica fanilor, dupa ce contul sau de Facebook a depasit 1 milion de fani. Este o melodie simpla asa cum ne spune si titulul aceasteia, Elena dorind sa trasnmita magia sarbatorilor in casele tuturor.

Despre piesa Elena a spus: „Nimeni nu e singur de sarbatori. Ma gandesc la fiecare din oamenii pe care ii iubesc si gandul meu merge la fiecare dintre cei care in tot acest an mi-au daruit emotie, bucurie, aplauze, secunde din viata lor. Cu gandul la fiecare dintre ei am creat, am cantat si am filmat acest clip si lor le daruim „O simpla melodie„.

Videolclipul este unul simplu, reprezentand-o ca o adevarata cantareata de la Hollywood, alaturi de band-ul sau.  Alaturi de Elena au fost: Regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, fetele de la Antz, Love Band, toti au fost alaturi de ea la filmarea videoclipului, oameni care de-a lungul anului au sustinut-o.

Piesa este o colaborare cu compozitorul si producatorul muzical Adrian Cristescu si continua traditia artistei de a lansa in fiecare decembrie o piesa de Sarbatori pentru oamenii dragi pe care Elena ii apreciaza.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: