Lume buna, muzica buna, petrecere neBuna, Transform Today by Absolut

Date:

absolutj13

Am fost invitati joi, 5 decembrie la party-ul Transform Today by Absolut Vodka ce a avut loc intr-un hangar imens din cadrul Romaero Baneasa. Cel mai mult mi-a placut scenografia pus in scena de organizatori si atunci cand spun „in scena” nu ma refer doar la ce a fost pe scena si pe pereti, ci mai ales la faptul ca inca de la intrare publicul a fost pe primul plan. Am fost intampinati de o serie de „oameni de stiinta” care ne provocau sa gustam din licorile magice turnate in eprubete., iar de aici si pana la intrarea am fost surprinsi de multiple efecte vizuale mai mult decat interesante.

Artistii care au contribuit la Transform Today au fost …

Yoann Lemoine- artist francez polivalent care s-a transformat permanent, din ilustrator în designer,în regizor de clipuri muzicale, producător  și muzician.  Aaron Koblin este un artist american de artă digitală, inspirat în creațiile lui de noile tehnologiiși de sisteme complexe de cifre și date, cunoscut pentru showurile vizuale pe care le realizează; Yiqing Yin este un designer de modă de origine chineză, care atransformat universul mondialal creației haute couture trecând natural de la sculptură la modă; Rafael Grampá este un autor de romane grafice din Brazilia, pentru care fiecare filă a cărţii este o coregrafie și nu doar o simplă poveste.

“Sunt o persoană care se plictisește foarte ușor și care caută să evolueze în mod constant, însă transformarea nu înseamnă a nega ceea ce ai fost înainte, este vorba despre mai mult, mai nou, mai bun.”, spune Woodkid, unul dintre artiștii cooptați în campanie. “Există milioane de lucruri pe care nu le-am încercat, dar pe care îmi doresc să le explorez. Să vedem cât de departe pot să ajung de aici.”

“ABSOLUT este în sine unul dintre brandurile aflate într-o evoluție și transformare continuă. Suntem o sursă de inspirațiepentru artiști din întreaga lume care vor să evolueze mereu și să găsească noi forme de expresie a creativității lor. Credem în puterea lor de a contura mereu o lume nouă și incitantă”,a declarat Dumitru Titică, Director de Marketing Pernod Ricard România. 

[nggallery id=39]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...