Don Baxter Statul cu Smiley ( videoclip )

Date:

Don Baxter Statul
Don Baxter Statul

Don Baxter, unul dintre veteranii hip hopului romanesc, fondator al trupei Morometzi si producator de baza pentru multi artisti rap / RnB revine cu o piesa nou nouta: Statul cu Smiley. O piesa care poate reprezenta imboldul personal care l-a determinat sa inceapa munca intr-un mod ceva mai alert la noul saul material solo. Despre Baxter se spune ca este un tip extrem de talentat, dar un pic cam „chill”, astfel ca acesta ar fi motivul pentru care il ultimii ani cariera sa solo a avut o evolutie inconstanta.

Don Baxter Statul videoclip


Clipul este lucrat de echipa de la HaHaHa video si este regizat de Ionut Trandafir. Nu este un videoclip cu un fir epic, nu este un clip complex, ci este vorba de un clip de distractie filmat la studiourile din Buftea.

Don Baxter Statul
Don Baxter Statul

„E paradoxal faptul că am scris o piesă despre statul degeaba tocmai când m-am reapucat de treabă. Piesa este, totuși, un pamflet și trebuie tratată ca atare. Mesajul trebuie citit printre rânduri: lucrurile nu se mișcă stând degeaba. Tuturor ne place să ne amăgim cu ideea că merge treaba oricum, dar chiar trebuie să muncești și să te agiți dacă vrei să ajungi undeva”, a declarat Don Baxter.

Noua piesa este o colaborare cu Smiley alaturi de care lucreaza incepand cu anul 2009 la HaHaHa Production, timp in care a lansat „Intro (Ce zici?)” (2010) și „Sincer”(2011). In 2012 cu Smiley si Alex Velea pentru „Cai verzi pe pereți” si în 2014 cu Mihai Ristea pentru piesa „Ploaia”.

In vara anului 2013 Don Baxter a lansat o colaborare cu Puya pentru piesa Baga Bani care a fost unul dintre hiturile anului trecut.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...