Piesa noua de la Raku & Pacha man – So Strong

Date:

 

O noua piesa cu tot cu videoclip a fost lansata astazi de Raku & Pacha man, doi dintre cei mai vechi rapperi din Romania. Si cum de multe ori experienta este sinonima si cu un produs muzical de calitate acelasi lucru se poate observa si in cazul acestei piese. Tehnica celor doi rapperi se lipeste foarte bine pe aceasta piesa, iar mesajul are greutate asa cum ne-au obisnuit cei doi pana acum.

In productia noului single au fost implicati Chill Brothers sub egida carora  fost lansata piesa, iar clipul a fost produs de Roads Films. Apropo de clip, o parte din cadre au fost filmate pe litoral, o parte in Bucuresti si avem si o serie de demonstratii din cele 4 elemente ale Hip Hop-ului: breakdance si  graffiti.

 Piesa So Strong anunta lansarea noului album semnat de Raku ce va avea loc pe data de  24 noiembrie si se va numi ”O să-ți placă”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...