Don Baxter revine…adica se intoarce :D

0
753

Mai altfel ca niciodata, mai surprinzator decat ne asteptam mai proaspat ca o sticla de vin scoasa de la rece Don Baxter revine cu primul sau clip dupa multi ani la piesa Intro (ce zici?) ce anunta albumul cu numaarul 3 din cariera Rapperului de la HaHaHa Production.

Don Baxter colaboreaza de ceva timp alaturi de Smiley in echipa „zambareata” la partea nevazuta a realizarii┬á unei piese, adica in spatele butoanelor. A┬á colaborat cu succes la compozitia multor hituri lansate in ultimi ani in Romania impreuna cu : Marius Moga, Simplu, Corina, Bug Mafia, La Familia, Codu Penal, Alex Velea si suntem convinisi ca lista poate continua.

Ceea ce poate nu stiti in legatura cu Don Baxter si nu a fost mentionat in comunicatul de presa in legatura cu activitatea sa muzicala este ca Baxter a pus bazele trupei Morometzi impreuna cu 1Q Sapro si FreakaDaDisk in anul 1994 . Dupa plecarea lui Baxter din trupa acesta a colaborat cu baietii de la BUG Mafia pentru lansarea celor mai de succes albume ale lor Nascut si crecut in Pantelimon si  De cartier. Ulterior Baxter a lucrat cu trupa Royala Mare alaturi de care a lansat si un album.

Clipul piesei┬á Intro (Ce zici?) afost regizat de catre Dani Ilinca si in el il putem recunoaste pe Francezu’, unul dintre membri trupei Simplu.

Deci, ce ziceti ?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: