Nane si George Hora – Noi 2 (videoclip)

Date:

nane si george horaDupa ce a strans peste 2 milioane de vizualizari pe youtube iata ca a venit si mult asteptatul videoclip al piesei Noi 2 de George Hora si rapperul Nane. Versurile melodiei au fost scrie de Nane impreuna cu George Hora, instrumentatul a fost produs de CPR Productions, tocmai din SUA iar videoclipul a fost filmat de Trandafilm, asa cum am scris aici.

Au fost aproape 20 de ore de filmari in care ne-am distrat, am trait emotii, ne-am distrat si am trait emotii din nou. Intamplarea face ca toti cei implicati in proiectul asta sa fie „fani” ai piesei si de asta chimia de pe platou a fost incredibila. Am format o echipa extraordinara.”, a spus Nane.

Nu cred ca trebuie comentat foarte mult despre piesa si de videoclip pentru ca este clar ca este o piesa de dragoste ce transmite un sentiment puternic iar videoclipul face si mai vizibil acest sentiment. Dupa 20 de oare de filmari a iesit si videoclipul, EN FIN!

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...