Cum va fi show-ul ARMIN ONLY INTENSE ?

0
3515
ARMIN ONLY INTENSE Bucuresti

ARMIN ONLY INTENSE va avea loc pe data de 8 Noiembrie la Bucuresti si face parte dintr-un turneu international. Show-ul sustinut de djul olandez ARMIN VAN BUUREN va gazdui peste 20 de artisti ce vor urca pe scena si nu numai. Printre artistii care vor urca pe scena se numera: Laura Jansen, Richard Bedford, Trevor Guthrie, Eller van Buren si Laura Evans, pe care ii vom auzi live la Romexpo.

“ARMIN ONLY INTENSE este primul si cel mai mare proiect in stransa legatura cu scena muzicii electronice. A reunit cei mai buni regizori, designeri si experti in efecte vizuale, solisti vocali, muzicieni, dansatori si acrobati”, spune Danielle Stokman, Tour Managerului evenimentului.

ARMIN ONLY INTENSE Bucuresti

Laura Jansen a facut furori odata cu participarea sa ca vocalista la acest turneu,astfel ca artista a ajuns pe locul 1 in iTunes cu albumul sau “Bells”, si este in prezent pe locul 6 in Top 100 al celor mai bune albume din Olanda.
Richard Bedford pe scena de la Romexpo
Richard Bedford, cunoscut si sub alias-ul de “vocea muzicii trance” va urca pe scena, alaturi de ARMIN VAN BUUREN, pentru prima data in Romania. Aertistul a a devenit popular cu piesa sa “Sun & Moon” de pe albumul “Group Therapy.
Trevor Guthrie este un artist iubit, cu care Armin a inregistrat unul dintre cele mai mare hit-uri ale sale, care a primit si o nominalizare la Grammy – “This is what if feels like”.

“Nu am vazut niciodata un DJ facand asa ceva, ARMIN ONLY INTENSE este un show plin de suprize, care combina elementele unui eveniment cu DJ si un show rock. Cred ca veti fi impresionati cand il veti vedea live”, spune Trevor.

Biletele se vand in ritm alert

Datorita numarului mare de bilete vandute zilnic, organizatorii ii sfatuiesc pe cei care vor sa participe la ARMIN ONLY INTENSE, sa isi ia biletele cat pot de repede, deoarece acest eveniment se apropie rapid de termenul de SOLD OUT.

ARMIN ONLY INTENSE

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: