DJ-ul Markus Schulz cucerit de Aimi

0
651

Se pare ca frumusetea fetelor din Romania ii cucereste tot mai mult pe straini, dovezi sunt multe; de la manechine care au cucerit vedetele de la Hollywood pana la ….Aimi care l-a cucerit pe Markus Schulz.

In urma cu cateva zile Aimi a fost prezenta la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri internationale, Winter Music Conference, care a avut loc tocmai la Miami. Invitatul de onoare al serii a fost chiar Dj-ul de origine germana Markus Schultz care si-a facut aparitia pe covorul rosu cu Aimi.  Cei doi au fost de nedespartit toata seara si se pare ca se cunosc de ceva luni bune.

Markus a tinut neaparat sa o prezinte pe Aimi publicului american si astfel in timpul show-ului lui a proiectat pe cateva ecrane imaginea cantaretei. In urma cu mai bine de o saptamana acelasi lucru s-a intamplat si la unul dintre cele mai consecrate festivaluri ce au loc in Olanda.
Cei doi sunt extrem de apropiati si se inteleg foarte bine. Neamtul postand chiar pe pagina lui oficiala de facebook poze cu el si cu Aimi din studio sau chiar in timpul lor liber.
“ Felul in care Adina canta si isi scrie piesele transmite o emotie cat se poate de reala pe care este foarte greu sa o falsifici! Este exact ce am cautat de foarte mult timo, are o voce foarte buna si arata si extreme de bine! Nu poti cere mai mult de la un artist!” a declarat Markus Schulz.
Aimi s-a remarcat prin hiturile Out of My Way, Deep Inside si Power of Goodbye.
Aimi pe covorul rosu cu Markus Schulz la WMC 2012
[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=bBglyayx9WA[/pro-player]

Markus Schulz – Winter Music Conference

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=TRj-yTzPnas[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: