DJ SAVA & RALUKA – SHAKE THAT MONEY MAKER

0
714

Dj Sava  a inceput sa mixeze in 1990, acum compune piese moderne, comerciale as putea spune si reuseste sa adune foarte multi fani. Timp de 10 ani a mixat in Club No limit din Buzau, iar din 2006 in fiecare vara mixeaza pe litoral, in cluburi foarte cunoscute ca: Tineretului, Disco Ring si club Gossip. A participat la numeroase festivaluri de muzica electronica: Freedome Festival Vama Veche, Freedome Festival WTC Buc, etc.  A mixat in deschidere la deejay celebrii ca: Tiesto, Tom Novy, John Creamer, Mark Knight, Martjen Ten Velden, Djuma Soundsystem, Noir.
In 2006 Dj Sava a apelat la firma Standard Vision pentru un contract de managment, iar un an mai tarziu a scos primul sau album “Love Drops” alaturi de Cat Music. In 2008 a semnat un contract si cu Ministery of Sound. De atunci se pare ca avem hit dupa hit de la Dj Sava:

2005 – Gone Away (feat Elena)
2006 – Remember (feat Dana Nicula) [clip regie Vadi Rus] 2007 – Sunshine ( feat Connect-R)  [clip regie Tom Boxer] 2008 – The Reason (feat Connect-R si GIC) [clip regie Botea] 2009 – September (feat Raluka)     [clip regie Tom Boxer] 2010 – I Like (The Trumpet) (feat Raluka)

Ultima colaborare cu Raluka se pare ca este si cea mai fructuoasa, DJ Sava parand ca si-a gasit vocea care il va reprezenta de aici inainte.

„Shake That Money Maker” este ultima piesa care cere spera sa atinga succesul „The Tompet” sau „Love U”:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: