DJ SAVA & RALUKA – SHAKE THAT MONEY MAKER

Date:

Dj Sava  a inceput sa mixeze in 1990, acum compune piese moderne, comerciale as putea spune si reuseste sa adune foarte multi fani. Timp de 10 ani a mixat in Club No limit din Buzau, iar din 2006 in fiecare vara mixeaza pe litoral, in cluburi foarte cunoscute ca: Tineretului, Disco Ring si club Gossip. A participat la numeroase festivaluri de muzica electronica: Freedome Festival Vama Veche, Freedome Festival WTC Buc, etc.  A mixat in deschidere la deejay celebrii ca: Tiesto, Tom Novy, John Creamer, Mark Knight, Martjen Ten Velden, Djuma Soundsystem, Noir.
In 2006 Dj Sava a apelat la firma Standard Vision pentru un contract de managment, iar un an mai tarziu a scos primul sau album “Love Drops” alaturi de Cat Music. In 2008 a semnat un contract si cu Ministery of Sound. De atunci se pare ca avem hit dupa hit de la Dj Sava:

2005 – Gone Away (feat Elena)
2006 – Remember (feat Dana Nicula) [clip regie Vadi Rus] 2007 – Sunshine ( feat Connect-R)  [clip regie Tom Boxer] 2008 – The Reason (feat Connect-R si GIC) [clip regie Botea] 2009 – September (feat Raluka)     [clip regie Tom Boxer] 2010 – I Like (The Trumpet) (feat Raluka)

Ultima colaborare cu Raluka se pare ca este si cea mai fructuoasa, DJ Sava parand ca si-a gasit vocea care il va reprezenta de aici inainte.

„Shake That Money Maker” este ultima piesa care cere spera sa atinga succesul „The Tompet” sau „Love U”:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...