Directia 5 a lansat noul clip la piesa „Ce mai faci”

1
791

Trupa  Directia 5 se pregateste de lansarea noului album  “Electric Love Story” ce va avea loc pe data de 30 octombrie 2012 intr-un spectacol eveniment la Sala Palatului. Astazi, la doar cateva zile inainte de acest eveniment trupa a lansat unul ditnre cele doua clipuri filmate in urma cu doar cateva saptamani.

Primul clip lansat este la piesa „Ce mai faci”, o piesa la care trupa colaborează cu  Alexandra Crăescu, solistă a Teatrului de Operetă „Ion Dacian”. Regia si scenariul ambelor videoclipuri au fost realizate de catre echipa de productie interna a Cat Music, iar locatia aleasa a fost statiunea Mamaia. Proiectul acestor doua clipuri a fost realizat cu ajutorul Hotel Vega din Mamaia.

Filmarile celor 2 videoclipuri, “Ce mai faci” si “Hoinar”, s-au desfasurat pe parcursul a 3 zile de filmare in diverse locatii puse la dispozitie de hotelul de lux de la malul marii: in incinta hotelului, in apartamentele Sky Senior cu vedere la mare, in sky-bar-ul exclusivist de la ultimul etaj al hotelului, binecunoscut constantenilor – Violet Lounge, pe plaja privata Vega, pe acoperis si chiar din elicopterul hotelului, regie care a produs de altfel cele mai impresionante cadre filmate intr-un videoclip muzical in statiunea Mamaia. Nu in ultimul rand, una din zilele de filmare a fost dedicata cadrelor filmate pe velierul hotelului, Adornate, o superba goeleta de 45 metri, cu tinuta eleganta si impunatoare, destinata croazierelor pe Marea Neagra.

„Cântecul «Ce mai faci» spune povestea unei fete şi a unui băiat care au fost împreună o bună bucată de vreme, s-au despărţit şi se reîntâlnesc cu nostalgie şi cu aceeaşi dragoste pe care şi-o poartă unul celuilalt. Cred că este o poveste prin care a trecut toată lumea. Cântecul este inclus pe albumul «Electric Love Story», pe care îl lansăm împreună cu Magic FM pe 30 octombrie”, a declarat Marian Ionescu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: