MACANACHE – ORIGINAL (videoclip)

Date:

macanache originalOriginalitatea e darul de la zei pentru toti cei care au curajul sa fie ei. Este unul dintre versurile piesei lansate recent de Macanache, unul dintre rapperi din noul val care a „speriat” toata zona prin …originalitate. Inca de la prima piesa urcata pe youtube artistul nu si-a propus sa urmeze un trend, sa scrie o piesa care „respecta ” o reteta, astfel incat sa aiba succes. Inca de la inceput sentimentul meu vis a vis de Maca a fost ca face muzica pentru el, muzica care ii place lui si atat. Pe principiul cui ii place bine, cui nu ii place sa fumeze o tigara, ura si la gara ;))

MACANACHE ORIGINAL (videoclip)

Piesa ORIGINAL este produsa de AVRAM & D.J.SFERA, iar clipul este unul original si simplu. In clip apare Maca stand in fata statiei de metrou si vorbind in fata camerei – dar fara a interpreta piesa. Din ce ne dam seama se pare ca artistul alaturi de echipa pun la cale filmarea urmatoarelor cadre din clip, insa intr-un final a iesit un clip la fel de original precum mesajul piesei. 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...